Üniversitemizde Taşınır Mal Süreçleri Eğitimi Gerçekleştirildi

• 12 Ocak 2021

İç Denetçimiz Sn. Namık Kemal ÖZEROĞLU tarafından, 11 Ocak 2021 tarihinde çevrimiçi (online) olarak üniversitemiz harcama birimlerinin taşınır mal süreçlerinde görevli olan personele yönelik “Taşınır Mal Süreçleri” konulu bir eğitim verilmiştir.

Iğdır Üniversitesi 2018 Yılı İç Denetim Programı”mız kapsamında gerçekleştirilen “Taşınır Mal Süreçleri” denetimi sonrasında İç Denetim Birimimiz danışmanlığında hazırlanan “Iğdır Üniversitesi Taşınır Mal Yönergesi” Senatomuz tarafından kabul edilerek yürürlüğe girmiştir.

Iğdır Üniversitesi Taşınır Mal Yönergesi”nin getirdiği yeni uygulamaların anlatıldığı eğitime harcama birimlerimizin taşınır kayıt yetkilileri ve taşınır kontrol yetkilileri katılım sağlamıştır. Eğitimin sonunda katılımcıların katılım belgeleri görev yaptıkları birimlere gönderilmiştir.