haber

Denetim Kapanış Toplantısı Telekonferans Yöntemiyle Yapıldı

  • 10 Nisan 2020

İç Denetim Birimimizin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında gerçekleştirdiği denetimlerin kapanış toplantıları telekonferans yöntemiyle yapıldı.

COVID-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi amacıyla kamu kurumlarında alınacak tedbirler kapsamında oluşturulan ve Rektörlük Makamı tarafından onaylanan “İç Denetim Biriminin Esnek Çalışma Esas ve Usulleri”yle denetlenen birimler ile gerçekleştirilecek olan toplantıların telekonferans yöntemiyle yapılması kararı alınmıştır.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı yetkilileri ile  telekonferans yöntemi gerçekleştirilen toplantıya Daire Başkanlığına vekalet eden Genel Sekreterimiz Sn. Nedim DUMAN, Şube Müdürü Sn. Cemil VURAL, Şube Müdürü Sn. Gültekin ÇAĞLAR, Mimar Sn. Özge TOPAL ile İç Denetim Koordinatörümüz Sn. Namık Kemal ÖZERĞLU katılmıştır.

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı yetkilileri ile yapılan toplantıya da Daire Başkanı Sn. İhsan PESCİ, Şube Müdürü Sn. Mehmet KARATAŞ, Şube Müdürü Sn. Yasin ERYILMAZ, Bil. İşl. Sn. İsmail BALDIZ ile İç Denetim Koordinatörümüz Sn. Namık Kemal ÖZEROĞLU katılmıştır.

İç Denetim Birimimiz tarafından tespit edilerek denetlenen birimler ile toplantı öncesinde paylaşılan bulgular toplantılarda konuşulmuş denetlenen birimler ile tam bir mutabakat sağlanmıştır.  Katılımcılar tarafından toplantıların verimli geçtiğini ifade etmelerine müteakip alınan kararlar toplantı tutanağı ile imza altına alınarak toplantılar sonlandırılmıştır.

Benzer Makaleler