Taşınır Mal İşlemleri Denetimi Ziraat Fakültesi Dekanlığı İle Başladı

• 25 Temmuz 2019

Yakın zaman önce Rektörlük Makam onayı ile yürürlüğe giren “Iğdır Üniversitesi İç Denetim Programı” kapsamında yer alan “Taşınır Mal İşlemleri Süreci Denetimi”, ilk denetlenecek birim olan Ziraat Fakültesi Dekanlığı’nın toplantı salonunda gerçekleşen açılış toplantısı ile başlamıştır.

Toplantıya İç Denetçimiz Sn. Namık Kemal ÖZERĞLU, Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Sn. Dr. Öğr. Üyesi Ramazan GÜRBÜZ, Fakülte Sekreteri aynı zamanda Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi Sn. Aydın ÇAT, İstek Birimi Yetkilisi Sn. Recep BALSEVEN ve Taşınır Kayıt Yetkilisi Sn. Emine ANLIAÇ katılmıştır.

İç Denetçimizin iç denetimi kısaca tanıtması ile başlayan toplantıda “Taşınır Mal İşlemleri Süreci Denetimi” esnasında uygulanacak usul ve esaslar, denetimin öngörülen süresi ile ilgili, denetlenen birimin denetimden beklentileriyle ilgili, denetimde değerlendirilecek belge ve bilgilerin teslimi hakkında görüşlerin paylaşılmasına müteakip toplantı tutanağının imzalanmasıyla toplantı sonlandırılmıştır.