Yükseköğr" /> Yükseköğr" /> Yükseköğr" /> Yükseköğr" />

Üniversitelerin İç Denetçilerine Çevrimiçi Eğitim Verildi

• 04 Haziran 2020

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) İç Denetim Başkanı Sn. Suat AKSU tarafından üniversitelerin iç denetçilerine AB Projeleri Final Raporuna Eklenecek Bağımsız Denetim Raporunun Hazırlanma Süreci” konulu çevrimiçi eğitim verildi.

Kamu İç Denetçileri Derneği’nin (KİDDER) katkılarıyla gerçekleştirilen ve devlet üniversitelerinde görev yapan iç denetçileri telekonferans yöntemiyle bir araya getiren eğitime İç Denetçimiz Sn. Namık Kemal ÖZEROĞLU da katılım gösterdi.

Avrupa Birliği’nin hibe sağlamış olduğu projelere ilişkin Ulusal Ajans tarafından oluşturulması talep edilen bağımsız denetim raporlarının hazırlanırken; nelere dikkat edilmesi gerektiği, yapılan hataların genelde neler olduğu, iç denetçilere hangi görevlerin düştüğü, konularının anlatıldığı eğitim YÖK İç Denetim Başkanı Sn. Suat AKSU’nun katılımcıların sorularını yanıtlanması ile sona erdi.