İç Denetçimiz İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığının Düzenlediği Eğitime İştirak Etti

• 25 Temmuz 2019

Üniversitemizin İdari ve Malî İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen “Dayanıklı Taşınırların Numaralandırılması, Barkodlanması ve ‘Dayanıklı Taşınırlar Listesi’nin Oluşturulmasına Yönelik Eğitim”e davet edilen İç Denetçimiz Sn. Namık Kemal ÖZEROĞLU da iştirak etti.

Üniversitemizdeki tüm harcama birimlerinin Taşınır Kayıt Yetkilileri ve Taşınır Kontrol Yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim, Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Sn. Vakıf AKKUŞ’un, harcama birimlerine tahsis edilen barkodlama cihazlarının kullanımını anlatması ile başladı. Ardından İdari ve Malî İşler Daire Başkanı Sn. Mehmet Fatih KESKİN, taşınır malların kayıtlarına ve ‘Dayanıklı Taşınırlar Listesi’ oluşturulmasına dair bir bilgilendirmede bulunduktan sonra katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Eğitimin sonunda Daire Başkanı Sn. Mehmet Fatih KESKİN’in kürsüye davet etmesi üzerine söz alan İç Denetçimiz Sn. Namık Kemal ÖZEROĞLU iç denetim hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunduktan sonra şuan üniversitemizde denetim faaliyeti devam etmekte olan “Taşınır Mal İşlemleri Süreci”nde dayanıklı taşınırların barkodlanması ve ‘Dayanıklı Taşınırlar Listesi’nin oluşturulmasının önemine ve mevzuat açısından gerekliliğini ifade etmesine müteakip Daire Başkanı Sn. Mehmet Fatih KESKİN’in tüm katılımcılara teşekkürlerini iletmesi ile eğitim sona erdi.