haber

KİDDER üyesi olan İç Denetçimiz Iğdır Valisini Ziyaret Etti

  • 09 Eylül 2020

Kamu İç Denetçileri Derneği (KİDDER) üyesi olan İç Denetçimiz Sn. Namık Kemal ÖZEROĞLU, Iğdır Valisi/Iğdır Belediye Başkan Vekili Sn. Hüseyin Engin SARIİBRAHİM’i makamında ziyaret etmiştir.

2007 yılında kurulan ve kamu iç denetçilerinin tek sivil toplum kuruluşu olan KİDDER’in amaçları arasında; kamuda iç denetim mesleğinin etkinliğinin arttırılmasına katkıda bulunmak, yetkin ve etkili bir iç denetim faaliyetini desteklemek,  iç denetim mesleğinin statüsünü güçlendirmek ve saygın konuma getirmek, kamu iç denetçileri arasında dayanışma ve işbirliğini sağlamak, üyelerinin mesleki, ekonomik, sosyal ve kültürel alandaki ihtiyaçlarını karşılamak, hak ve menfaatlerini korumak, geliştirmek ve desteklemek, mesleki sorunların çözümüne ve kamu iç denetçilerinin mesleki bilgi ve birikimlerini, yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak olduğu ziyarette ifade edilmiştir.

Iğdır İl Özel İdaresi ve Iğdır Belediyesi’nde İç Denetim Birimlerinin oluşturulmasının kurumların çalışmalarına nasıl değer katacağı ve üst yöneticilerin işlerini nasıl kolaylaştıracağının üzerinde durulmasına müteakip hatıra fotoğrafı çekilmesi ile ziyaret son bulmuştur.

Benzer Makaleler