“YÖK BURSLARI” Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• 25 Haziran 2019

Üniversitemizin ilgili birimlerinin katılımları ile “YÖK BURSLARI” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İç Denetim Birimimizin düzenlemiş olduğu bilgilendirme toplantısında İç Denetçimiz Sn. Namık Kemal ÖZEROĞLU yaptığı sunum sonrası katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Gerçekleştirilen toplantıda; Yükseköğretim Kurulu tarafından öğrencilere yönelik olarak verilen 100/2000 Doktora Bursu, Yabancı Uyruklu Öğrenciler Bursu, Lisans Destek Bursu ile akademisyenlere yönelik olarak verilen Yurt Dışı Araştırma Bursu (YUDAB) ve Yabancı Dil Eğitim Bursu hakkında detay bilgiler ile bursların aktarım, izleme ve iade süreçleri kapsamında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

İç Denetçimiz Sn. Namık Kemal ÖZEROĞLU tarafından gerçekleştirilen sunumun dosyası ve bilgilendirme toplantısına yönelik değerlendirme anketi, toplantının sonunda katılımcılar ile paylaşıldı.