“YÖK TARAFINDAN VERİLEN BURSLAR” Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• 08 Nisan 2019

Yükseköğretim Kurulu tarafından verilen bursların (Yabancı Dil Eğitim Bursu, Yurt Dışı Araştırma Bursu, Türkoloji Bursu, Lisans Destek Bursu, Yabancı Uyruklu Öğrenciler Bursu, 100/2000 Doktora Bursu) aktarım, izleme ve iade süreçleri kapsamında iş ve işlemlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla  05 Nisan 2019 tarihinde YÖK Konferans Salonunda gerçekleştirilen “YÖK TARAFINDAN VERİLEN BURSLAR” konulu bilgilendirme toplantısına üniversitemizden İç Denetçimiz Sn. Namık Kemal ÖZEROĞLU ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığından Şube Müdürü Sn. Mehmet KARATAŞ katıldılar.

Devlet üniversitelerinin iç denetçi ve mali hizmetler uzmanlarının davetli olduğu toplantının açılış konuşmasını Yükseköğretim Kurulu Üyesi Sn. H. Abdullah KAYA (Maliye Bakanlığı Eski Müsteşarı, İDKK Eski Üyesi) gerçekleştirdi.

Daha sonrasında sırasıyla Yükseköğretim Proje Geliştirme Dairesi Başkanı Sn. Ayşegül KUTAY GÜNDOĞAN, Öğr. Gör. Sn. Yasemin AYATA ALAY ve YÖK İç Denetim Birimi Başkanı Sn. Suat AKSU YÖK tarafından verilen burslar hakkında birer sunum gerçekleştirdiler.

Toplantının sonunda Sn. Ayşegül KUTAY GÜNDOĞAN ve Sn. Suat AKSU katılımcıların sorularını cevaplandırdılar.