• Ocak
  • 2018

İç Denetim Birimi Logomuz Belli Oldu

Namık Kemal ÖZEROĞLU’nun üniversitemize İç Denetçi olarak atanması ile çalışmalarına başlayan İç Denetim Birimi, üniversitemizin kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında, İç Denetim Biriminin de özgün, estetik, sade, kolay anlaşılabilir ve zihinde kolay yer edinebilir bir logosu olması düşüncesiyle bir logo çalışması başlatmıştır.

Çalışma neticesinde,  İç Denetçimiz Namık Kemal ÖZEROĞLU’nun kendi tasarladığı;

İç Denetim Biriminin baş harfleri olan ‘i’, ‘d’ ve ‘b’ harfleri ile ‘Iğdır Üniversitesi’, ‘İç Denetim Birimi’ adlarının yer aldığı, lacivert ve beyaz renklerin kullanıldığı logo çalışmasının İç Denetim Biriminin logosu olarak kullanılması, Rektörlük Makamının 23/01/2018 tarihli ve 83587081-820.839-E.11 sayılı Oluru ile uygun görülerek kabul edilmiştir.

İç Denetim Koordinasyon Kurulu’na İç Denetim Birimimizin kullanacağı logo konusunda üniversitemiz tarafından gerekli bilgilendirilmede bulunulmuştur.

İç Denetçimiz Namık Kemal ÖZEROĞLU, logo tasarımında çizimlerinin bilgisayar ortamına aktarılması konusunda göstermiş olduğu destekten dolayı Grafik Sanat Yönetmeni Sayın Orhan ÖZDEMİR’e ayrıca teşekkürlerini iletmiştir.

İç Denetim Birimi Logomuz Belli Oldu

Çalışma neticesinde,  İç Denetçimiz Namık Kemal ÖZEROĞLU’nun kendi tasarladığı;