• Kasım

Batı Karadeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Müdür Yardımcısı

Başarılı

İç Denetçi Alım İlanı”mıza başvurarak “Mülakata Çağrılacak Aday Listesi”nde yer almaya hak kazanan aday, daha önce duyurulan mülakat zamanı ve yerinde hazır bulunarak komisyon tarafından mülakata tabi tutulmuştur.

Mülakat komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme sonucunda yukarıdaki tabloda bilgileri yer alan aday mülakatta başarılı sayılmıştır.

Iğdır Üniversitesi Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönergesi”nin 7 inci maddesinin ikinci fırkası gereğince gerçekleştirilen güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması neticesinde 657 sayılı “Devlet Memurları Kanunu”nun 74 üncü maddesi gereğince adayın görev yaptığı Kurumdan muvafakatı talep edilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

İç Denetçi Mülakatı Sonuç Duyurusu