• Şubat

İç Denetçi Alım Sürecinin Sonucu

Duyuru Tarihi           : 12/02/2020

İÇ DENETÇİ ALIM SÜRECİNİN SONUCU

İç Denetçi Alım İlanı”mıza başvururak “Mülakata Çağrılacak Aday Listesi”nde yer almaya hak kazanan aday Mehmet ALAN, mülakat komisyonu tarafından mülakata tabi tutulmuş ve komisyonun yapmış olduğu değerlendirme sonucunda mülakatta başarılı sayılmıştır.

Iğdır Üniversitesi Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönergesi”nin 7 inci maddesinin ikinci fırkası gereğince gerçekleştirilen güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması neticesinde 657 sayılı “Devlet Memurları Kanunu”nun 74 üncü maddesi gereğince, adayın görev yaptığı Orman Genel Müdürlüğü’nden muvafakat talebinde bulunulmuştur. Ancak ilgili personelin görev yaptığı birimdeki ihtiyacına binaen kurum muvafakatı verilmemiştir. Konu ile alakalı gerekli bilgilendirme 12 Aralık 2019 tarihinde adaya tebliğ edilmiştir.

İç Denetçi Alım İlanı”mız ile başlayan süreç sonunda İç Denetçi kadromuza herhangi bir atama yapılmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

İç Denetçi Alım Sürecinin Sonucu